Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Call of Duty, Modern Warfare 3  PS3

Call of Duty, Modern Warfare 3 PS3

PS3
Label: Activision (Console)
Releasedatum: 8-11-2011
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 69,99
GameQ prijs:€ 66,00
Korting:5,70 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Call of Duty, Modern Warfare 3 is het nieuwste deel in de meest succesvolle gameserie ooit. In Call of Duty, Modern Warfare 3 bereik je eindelijk de epische conclusie in het verhaal waar de miljoenen fans van de serie al jaren op wachten.

Call of Duty, Modern Warfare 3 laat je vechten in meer dan elf wereldsteden waaronder New York, Parijs en London. Het verhaal van Call of Duty, Modern Warfare 3 gaat verder waar deel twee ophield. De Amerikanen vechten tegen de Russen waarbij je in de huid kruipt van nieuwe en oude personages. De campagne bevat vijftien missies vari?rend van een Russische aanval op Manhattan tot een verhit gevecht in Dubai.

De multiplayer modus van Call of Duty, Modern Warfare 3 bevat wederom een breed scala aan verschillende competitieve en co?peratieve spelmodi. De Spec Ops modus, waarin gamers samenwerken om bepaalde doelstellingen te halen, keert terug in twee variaties 'Survival' en 'Mission'. In de Survival modus moet je golven van vijanden verslaan, terwijl je in de Mission modus verschillende doelstellingen moet zien te behalen. Daarnaast biedt de competitieve multiplayer modus natuurlijk weer uren speelplezier met nieuwe wapens, rangen en perks.

Optioneel kunnen spelers een abonnement nemen op Call of Duty, Elite. Deze dienst biedt onder meer functies voor clans, en een gigantische hoeveelheid nauwkeurige en zeer specifieke data over jouw speelstijl en die van andere gamers.


Andere kochten ook:

Rayman Origins  PS3


PS3€ 31,00 Rayman Origins  PS3 bestellen


  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania