Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Wii Play + Motion (Red)  Wii

Wii Play + Motion (Red) Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum: 24-6-2011
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 56,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Wii Play, Motion is het vervolg op het populaire Wii Play, waar in Europa meer dan 9 miljoen exemplaren van zijn verkocht. Het spel wordt geleverd inclusief een rode Wii-afstandsbediening Plus die jou en je vrienden de actie laat besturen met heel nieuwe en nauwkeurige bewegingen.

De Wii-afstandsbediening Plus combineert de originele Wii-afstandsbediening met de nauwkeurigheid van het Wii MotionPlus-accessoire. Met 12 spellen en de nauwkeurige controller levert Wii Play: Motion volop speelplezier waar spelers van alle leeftijden direct van kunnen genieten.

De 12 minigames plaatsen je persoonlijke Mii-personage in even verrassende als uitdagende situaties. In de minigame Wind Runner draagt je Mii-personage bijvoorbeeld rolschaatsen en een paraplu. Je kunt de Wii-afstandsbediening Plus gebruiken om de paraplu te openen en te richten, zodat de wind je Mii-personage over een racebaan blaast. Door je Wii-afstandsbediening Plus strategisch in bepaalde hoeken te houden, kan je Mii-personage van richting veranderen, springen en snelheid maken. Zo moet je de obstakels op de baan ontwijken en zo snel mogelijk de finish bereiken.

Dankzij de extra nauwkeurigheid van de Wii-afstandsbediening Plus zie je elke zwaai, draai en slag die je ermee maakt precies zo uitgevoerd op je tv-scherm. Zo baan je je een weg door 12 minigames met elk verschillende spelstanden voor tal van gevarieerde uitdagingen. In Treasure Twirl gebruik je je Wii-afstandsbediening Plus bijvoorbeeld als een ?lier? om schatten van de zeebodem te hijsen, terwijl je in Cone Zone de Wii-afstandsbediening Plus in de juiste positie moet houden om met ijsbolletjes te balanceren op een gigantisch ijshoorn. Iedereen zal smullen van deze en andere originele opdrachten.

Je kunt de 12 minigames allemaal in je eentje spelen, maar je kunt ook samenspelen met vrienden en familie. Wii Play: Motion bevat namelijk verschillende spelstanden voor maximaal vier spelers tegelijk, waarbij elk spel weer anders verloopt. In de minigame Skip Skimmer bijvoorbeeld, waarin je stenen over een meer moet keilen, kunnen vier spelers om beurten proberen de stenen door een aantal ringen te keilen voor de hoogste score. Ook in dit speltype is het de kunst om de Wii-afstandsbediening Plus precies in de juiste hoek te bewegen.

In Spooky Search kun je met maximaal drie vrienden samenwerken om de spoken te vangen die vanuit de tv naar je huiskamer zijn ontsnapt. Daarbij moet je de geluiden die uit de luidspreker van de Wii-afstandsbediening Plus komen volgen om de spoken te vinden voor de tijd voorbij is. Je wijst daarbij met je Wii-afstandsbediening Plus niet naar de tv maar overal in je huiskamer ? dus ook boven en achter je ? tot je een spook hebt gevonden, die je vervolgens kunt ?pakken? om het naar je TV te ?slepen?.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania