Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Wii Sports (Select)  Wii

Wii Sports (Select) Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 27,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Wii Sports laat iedereen kennis maken met maar liefst vijf verschillende sportervaringen. Met de intu?tieve bewegingen van de Wii-afstandsbediening maak je exact dezelfde bewegingen zoals je die maakt bij de echte sport. De sporten krijgen een persoonlijk tintje: spelers kunnen hun zelfgemaakte Mii-personages als spelfiguren gebruiken. Naarmate spelers beter presteren gaan ook de vaardigheidsniveaus van de Mii-personages omhoog. Hiermee kan iedereen zijn of haar vorderingen nauwgezet volgen.

Tennis:

Het spel kan je alleen, met twee, drie of vier personen spelen. Spelers moeten de Wii-afstandsbediening als een echt tennisracket vasthouden en met de juiste timing tegen de bal slaan. Het spel registreert alle tennisslagen: forehands, backhands, volleys en lobs. Afhankelijk van de snelheid en de hoek waaronder de bal geraakt wordt, wordt de richting, het effect en de slagkracht van je tennisslag bepaald. De spelfiguren verplaatsen zich automatisch over het veld zodat de speler zich volledig op de slagen kan concentreren: quiet please!

Honkbal:

Het spel kan je alleen of met zijn twee?n spelen. Spelers houden de Wii-afstandsbediening vast als een echte honkbalknuppel om geworpen ballen met kracht het park uit te slaan. Met een snelle polsbeweging kan je een fastball werpen. Timing en snelheid maken het verschil tussen een misslag en een homerun, dus uiterste concentratie is vereist om te kunnen presteren. In het spel voor twee spelers is de ene speler de werper terwijl de andere aan slag is. Het spel in het veld en het rennen naar honken verloopt automatisch, zodat de spelers zich alleen maar hoeven te richten op het werpen en slaan. Homerun!

Golf:

Het spel kan je alleen, met twee, drie of vier personen spelen. Er kan met maximaal vier spelers worden gespeeld, waarbij een enkele Wii-afstandsbediening wordt gedeeld. Spelers moeten de Wii-afstandsbediening vasthouden als een echte golfclub. Je maakt net als op een echte golfbaan een zwaaiende beweging om de bal op de green te slaan. Als je de club sneller zwaait, wordt de bal verder geslagen. Als er echter t? hard wordt gezwaaid zal de bal een verkeerde kant op springen! Dus veel spelen om je speelstijl te perfectioneren: hole in one! Bowlen Het spel kan je alleen, met twee, drie of vier personen spelen. Om de bal over de baan naar de kegels te rollen, moet de speler met de Wii-afstandsbediening een zwaai naar achteren en naar voren maken. Als op het juiste moment de B-knop is losgelaten, wordt de bal naar de kegels gerold. De snelheid van de zwaai en de hoek waaronder de bal is losgelaten bepalen baan en effect van de bal. Als de speler dit onder de knie heeft, kan hij genieten van de ultieme voldoening: het scoren van de ene na de andere strike.

Boksen:

Het spel kan je alleen of met zijn twee?n spelen. Gebruik de Nunchuk? als de ene handschoen en de Wii-afstandsbediening als de andere om als een echte bokser te stoten, te ontwijken en te blokken. Door de bokshouding aan te nemen, met Wii-afstandsbediening en Nunchuk op borsthoogte, wordt het lichaam van de speler automatisch tegen de stoten van de tegenstander beschermd. Vanuit deze positie kan de speler stoten door een arm naar voren te bewegen, of ontwijken door het hele lichaam naar links, rechts of achterwaarts te bewegen. Een knock-out.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania