Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

De Sims 3, Levensweg (Add-On)  (DVD-Rom)

De Sims 3, Levensweg (Add-On) (DVD-Rom)

PC
Label: Electronic Arts
Releasedatum: 1-6-2011
Taal: onbekend
Delen |
Adviesprijs: € 34,99
GameQ prijs:€ 32,00
Korting:8,55 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

\"De Sims 3, Levensweg bevat nieuwe onderdelen en functies, waar onze community al jaren naar vraagt, waaronder stapelbedden, uitgebreide bruiloften, midlifecrisissen en meer,\" aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio bij EA. \"Stel je voor dat je een geintje uit kunt halen met de toiletpot van een van je vrienden, of dat je je denkbeeldige vriend tot een echte Sim kunt transformeren, een vrijgezellenfeestje kunt organiseren en dat je Sim daar jaren later nog eens fijn aan terug kan denken.\"

Van nieuwe feestelijkheden tot dramatische wendingen in het leven, met De Sims 3, Levensweg kunnen spelers de karakters van hun Sims creatief tot uitdrukking laten komen. Spelers kunnen alle mooie levensmomenten tijdens het spelen vastleggen met camera's en deze herinneringen van hun Sims uploaden en delen via www.desims3.nl.

Spelers beginnen in de fantasierijke kindertijd, waarin ze hun Sims naar balletles kunnen sturen, kattenkwaad uit kunnen laten halen met denkbeeldige vriendjes of los kunnen laten gaan in een van de drie verschillende boomhutten, die vormgegeven zijn als ruimteraket, houten hutje of prinsessenpaleis. Daarna kunnen spelers zich in de dramatische tienertijd storten. Ze kunnen hun puberale Sims toiletpotten op laten blazen, een verfdouche laten veroorzaken of belletje laten trekken, koning of koningin van het schoolbal laten worden, of juist niet op komen dagen op het schoolbal en een wild feest in het ouderlijk huis laten geven. Er zijn nog meer creatieve mogelijkheden door de gloednieuwe scheikundeset, waar voorzichtig mee omgegaan dient te worden, anders kunnen je Sims in het geestenrijk terecht komen.

Spelers mogen als volwassen Sims heerlijk hun eigen gang gaan. Ze kunnen een vrijgezellenfeest of uitbundige bruiloft organiseren en een midlifecrisis doormaken waarin ze hun kapsel, stijl en meer aan kunnen passen. Door alle nieuwe mogelijkheden en activiteiten zullen de leventjes van je Sims in De Sims 3, Levensweg nog interessanter worden.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania