Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Kane & Lynch, Dead Men  (DVD-Rom)

Kane & Lynch, Dead Men (DVD-Rom)

PC
Label: Eidos
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 14,99
GameQ prijs:€ 11,00
Korting:26,62 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Kane:

Kane is gelukkig getrouwd en is vader van een jongen en een meisje. Helaas bewaart hij een wapen in het huis. Een tragisch ongeval kan niet uitblijven. Kane?s zoon schiet zichzelf per ongeluk dood met geweer. Zijn vrouw legt de schuld bij hem. In plaats van hulp te zoeken, vlucht Kane naar Zuid-Amerika.

Daar begint hij een nieuwe carri?re als huurling. Hij sluit zich aan bij een groep die zichzelf The 7 noemt. Wanneer een klus, ondanks drie jaar voorbereiding, fout loopt, lukt het Kane als enige om te ontsnappen met de buit. Maar het duurt niet lang totdat Kane alsnog opgepakt wordt door de politie en ter dood wordt veroordeeld.

Lynch:

Lynch is, net als Kane, een gewone man met een gezin. Hij krijgt echter schizofrenie met gewelddadige neigingen. Op een dag heeft hij weer ??n van zijn blackouts en wanneer hij bij zijn positieven komt treft hij zijn vrouw vermoord aan. Hij weet niet of hij onschuldig is en verzet zich niet als hij door de rechter ter dood veroordeeld wordt.

Verhaal:

In het busje naar deathrow komen Kane en Lynch elkaar voor het eerst tegen. De plaats van bestemming bereiken ze niet want The 7 heeft een eitje te schillen met Kane. Kane moet voor hen de buit ophalen en als steuntje in de rug hebben ze zijn dochter gekidnapped. Door de buit te overhandigen kan hij het leven van zijn dochter redden. Of het hem lukt of niet, Kane zelf is sowieso ten dode opgeschreven.

Lynch wordt door de huurlingen aangenomen om een oogje op Kane te houden. Kane weet echter niet dat Lynch aan schizofrenie lijdt. De combinatie van een huurmoordenaar en een psychopaat staat voor verrassend stukje Hollywood spektakel.

Kenmerken:

- 2 intrigerende hoofd personen
- 2 speler Co-op mode (offline)
- Meeslepend verhaal met onverwachte verassingen
- Gevarieerde gameplay met o.a. bankovervallen, ontvoeringen, abseilen van
gebouwen, schieten vanaf rijdende voertuigen, verrassing aanvallen en
- Straat gevechten
- Explosieve actie met realistische wapens
- Innovatieve online multiplayer optie
- Geef orders aan je ploeg van maximaal 6 (optioneel)
- 4 echte wereld omgevingen (13 levels).  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania