Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

PaRappa the Rapper (Essentials)  PSP

PaRappa the Rapper (Essentials) PSP

PSP
Label: Sony Europe (PS Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 14,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

PaRappa is een grappige, rappende hond met vlinders in de buik. Hij heeft hulp nodig om de dromerige Sunny Funny voor zich te winnen en zijn rivaal Joe Chin te verslaan. Het is het begin van een leuke muzikale reis vol gebakken taarten, rijlessen en kungfu-cursussen van Chop Chop Master Onion!

PaRappa The Rapper viert zijn tiende verjaardag en komt naar PSP?. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met de legendarische multimediamuzikant Masaya Matsuura en de bekende kunstenaar Rodney Greenblat uit New York. PaRappa The Rapper combineert aanstekelijke en levendige hiphop met een prachtige vormgeving en flinterdunne animaties (PaRappa is Japans voor \"zo dun als papier\"). Deze iconische stijl maakte klassiekers van de oorspronkelijke PlayStation- en PlayStation 2-titels en lanceerde zo het muzikale, ritmische actiegenre.

Rap waar en wanneer je maar wilt met maximaal drie vrienden via de Ad Hoc mode of download remixed versies van je favoriete PaRappa-liedjes. In de dojo van Chop Chop Master Onion kun je met vrienden spelen dankzij de optie ?Spel delen? (Game Sharing).  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania