Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Farming Simulator (Extra Play)

Farming Simulator (Extra Play)

PC
Label: Excalibur
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 13,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Ervaar de 18 uur per dag levensstijl in de rol van een jonge landbouwer die een drukke boerderij in het midden van prachtig, glooiend landschap draaiende moet houden.

Je begint het spel door te kiezen uit een kleine verzameling van basis voertuigen en machines om uw vrij kleine landbouwgrond te verkennen welke slechts 4 km2 meet. Speel je in de Career mode, dan is het je doel om de boerderij snel in vorm te krijgen, je vloot van landbouwmachines uit te breiden en een zo succesvol mogelijke landbouwer te worden. Naarmate je verder komt in het spel moet je de lokale landbouw machines handel bezoeken om je oude voertuigen en apparatuur in te ruilen voor nieuwer materiaal. U kunt kiezen tussen zeven mooi gedetailleerde tractoren, vier maaidorsers en meer dan 20 gereedschappen, zoals een ploeg, zaaimachine, pers en een laad wagon.

Door middel van een licentieovereenkomst met de AGCO Corporation, eigenaar van de hoge specificatie merk Fendt,biedt Farming Simulator prachtig gedetailleerde trekkers en maaidorsers. Een soortgelijke samenwerking met Pottinger zorgt voor de opname van vele authentieke gedetailleerde agrarische machines en installaties.

Als dit ongelooflijke vari?teit nog steeds niet genoeg voor je, dan kun je ook nog een uitgebreid scala aan voertuigen, materieel en andere modificaties van Internet downloaden.

Farming Simulator bevat ook verschillende missies en tutorials om te voltooien, alsmede met een realistische dag-en nacht cyclus met veranderende weersomstandigheden. Je kunt ook computer-gestuurde voertuigen activeren die je helpen om je werk gedaan te krijgen.

Kenmerken:

- Career mode met het bedrijfsleven sectie.
- Een scala aan verschillende missies en tutorials.
- Grote wagenpark met authentieke Fendt machines.
- Massa van de zeer gedetailleerde apparatuur om uit te kiezen.
- 4 verschillende gewassen: gerst, ma?s, koolzaad en tarwe.
- Dag en nacht cyclus met steeds veranderende weerpatronen
- AI verkeer en computer-gestuurde assistenten.
- Download extra voertuigen en uitrusting met automatische installatie-modus.
- Gamepad en stuurwiel steunen.


Andere kochten ook:  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania