Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Fallout

Fallout

PC
Label: Interplay
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 7,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Ergens in het midden van de twee?ntwintigste eeuw heeft een nucleaire oorlog de wereld verwoest. Te midden van deze woestenij probeert de mensheid een nieuw bestaan op te bouwen, maar dat gaat niet zonder problemen.

Fallout speelt zich af in het jaar 2161 in het zuiden van Californi?. Je speelt een bewoner van een onderduikershol, Vault 13. In dit ondergrondse dorp krijgt de naamloze hoofdpersoon een Pipboy om allerlei data op te slaan. Dan begint zijn avontuur. Hij moet zorgen dat Vault 13 binnen honderdvijftig dagen weer water krijgt. Tot overmaat van ramp dreigen aliens Vault 13 te vinden, en ook dat moet jij zien te voorkomen. Wederom een tijdslimiet zorgt ervoor dat je flink je best moet doen.

In dit rollenspel moet je betere wapens en kleding verzamelen. Verdien je karmapunten om relaties aan te gaan met verschillende facties en zijn ervaringspunten (XP) van belang om aan te geven hoe krachtig je nou precies bent. Sommige conflicten zijn op te lossen door ze uit de weg te gaan. Sluipen of diplomatie zijn mogelijk  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania