Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Dreamcast Collection  Xbox 360

Dreamcast Collection Xbox 360

XBOX360
Label: SEGA (Console)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 25,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De meest geliefde Dreamcast-games van SEGA in een must-have collectie. Speel vier klassieke hits van SEGA uit het Dreamcast-tijdperk in deze verplichte collectie. Snel door onbekend grondgebied in Sonic Adventure?, scheur door de stad in Crazy Taxi?, houd gevaarlijke indringers op afstand in Space Channel 5 Part 2? en haal nostalgische herinneringen op in SEGA Bass Fishing?.

Deze games zullen zowel oude als nieuwe gamers van alle leeftijden in verrukking brengen. Beide platformversies bevatten verbeterde graphics voor een nog boeiendere spelervaring. Daarnaast geven trofee?n en online klassementen de games meerwaarde en kunnen spelers daadwerkelijk aan elkaar laten zien wat ze in huis hebben.

Sonic Adventure?:

Sluit je aan bij Sonic en zijn vrienden tijdens een epische missie om het gemeenste plan te verijdelen dat Dr. Eggman ooit heeft bedacht.

Crazy Taxi?:

Baan je zigzaggend een weg door drukke straten en over de stoep tijdens een waanzinnige race om passagiers op hun bestemming te brengen.

Space Channel 5: Part 2?:

Ulala, de stijlvolle heldin, strijdt tegen de Morolians met haar dansgave en vrijpostige gedrag.

SEGA Bass Fishing:
Geniet van de wildernis vanuit je luie stoel: met SEGA Bass Fishing beleef je een ultrarealistisch visavontuur in de woonkamer.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania