Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Nintendo 3DS, Console (Cosmos Black)  3DS

Nintendo 3DS, Console (Cosmos Black) 3DS

3DS
Label: Nintendo Console Unit
Releasedatum: 25-3-2011
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 200,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Op 25 maart introduceert Nintendo draagbaar entertainment in 3D ? zonder het gebruik van een speciale bril. Het Nintendo 3DS?-systeem wordt geleverd in twee kleuren: Kosmoszwart en Waterblauw.

?Het gaat bij de Nintendo 3DS om meer dan 3D kijken en spelen zonder bril ? het
systeem biedt ook toegang tot unieke sociale ervaringen,? zegt Laurent Fischer,
Nintendo of Europe's Managing Director Marketing & PR. ?Net zoals de Wii gezinnen
samenbracht, zal ook de Nintendo 3DS een breed publiek aanspreken.?

De Nintendo 3DS bevat twee schermen. Het onderste scherm is een touchscreen dat
spelers kunnen bedienen met de telescopische stylus die in het systeem zelf bewaard
wordt. Het bovenste scherm toont 3D-effecten zonder dat daar een speciale bril voor
nodig is. Wie naar het scherm kijkt, heeft het gevoel door een raam naar een wereld te
kijken waarin personages en objecten werkelijke diepte hebben. Het systeem is voorzien van een 3D-schuifknop die spelers het 3D-effect zelf op het meest gewenste niveau laat instellen. Het 3D-effect kan naar voorkeur van de gebruiker bijvoorbeeld worden ingesteld op het hoogste niveau, op een gemiddeld niveau, of helemaal worden uitgeschakeld.

Naast de richtingsknop en actieknoppen die we kennen van Nintend's eerdere
draagbare systemen, bevat de Nintendo 3DS nu ook een draaiknop die in 3D-werelden
nauwkeurige controle biedt in alle richtingen. Het gevoel van vrijheid en gevoeligheid die de draaiknop biedt, is vergelijkbaar met dat van de analoge stick die door Nintendo werd ge?ntroduceerd om Mario? te besturen in Super Mario 64? voor het Nintendo 64?-systeem.

Een ingebouwde bewegingssensor en gyrosensor kunnen reageren op bewegingen en kantelingen van het systeem, dus of spelers hun systeem nu heen en weer of op en neer bewegen, Nintendo 3DS-spellen die deze functie ondersteunen zullen altijd direct reageren. Geen enkel ander systeem biedt spelontwikkelaars zoveel functies om nieuwe en leuke ervaringen voor spelers te bedenken.

StreetPass? en SpotPass? zijn twee andere nieuwe functies van de Nintendo 3DS.
Beide brengen gebruikers op nieuwe manieren met elkaar in verbinding en zonder dat
de gebruiker het merkt kan er ook bonuscontent op het systeem worden binnengehaald. Als gebruikers de StreetPass?-functie van de Nintendo 3DS hebben geactiveerd kunnen gegevens worden uitgewisseld met andere Nintendo 3DS-systemen in de omgeving, bijvoorbeeld als bezitters elkaar op straat passeren. Hierbij valt te denken aan kleine hoeveelheden gegevens, bijvoorbeeld Mii-personages of plattegronden, hoge scores en zelfgemaakte elementen voor spellen. De SpotPass?-functie kan verbinding maken met openbare hotspots en een draadloze internetverbinding thuis, zelfs als de slaapstand van het systeem is geactiveerd. Eenmaal verbonden ontvangt het Nintendo 3DS-systeem regelmatig nieuwe content, zoals 3D-filmpjes, downloadable games en updates.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania