Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Kirby's Epic Yarn  Wii

Kirby's Epic Yarn Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 49,99
GameQ prijs:€ 33,00
Korting:33,99 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Kirby?s Epic Yarn is geschikt voor spelers van alle leeftijden, die het avontuur alleen of samenwerkend met een tweede speler kunnen doorlopen. Het inventieve textielthema zal niet alleen kinderen en hun (groot)ouders maar ook geoefende gamers aanspreken. Door aan ritsen te trekken, over draden te lopen of aan knopen te slingeren, kan Kirby de stoffen omgevingen ontdekken en geheime plekken en items ontdekken.

Kirby is dit keer een wollen draadfiguurtje dat kan transformeren in geweldige nieuwe vormen zoals een dolfijn, een UFO, een stoomtrein of zelfs een reusachtige robot. Door zijn nieuwe, wollige vorm, kan hij niet langer zijn beroemde zuigaanval gebruiken, maar Kirby beschikt nu wel over een nieuw wapen: een zweepdraad waarmee hij vijanden kan ontwapenen en ontrafelen. Hij kan sommige vijanden zelfs oprollen tot bolletjes wol om daarmee de obstakels op zijn pad te bekogelen!

Aan het begin van dit charmante avontuur wordt Kirby door de boze tovenaar Yin-Yarn in de stoffen wereld Patch Land geworpen, en daarbij ook zelf in een wollen draadfiguur veranderd. Al snel ontdekt Kirby dat Yin-Yarn dit Patch Land in stukken heeft gescheurd. Met hulp van de pluizige prince Fluff gaat Kirby op zoek naar de magische draden die nodig zijn om de stukken van Patch Land weer aan elkaar te naaien. Onderweg ontmoet Kirby naast nieuwe ook oude vijanden, zoals zijn aartsvijand King Dedede, de lastige Waddle Dee?s en zijn mysterieuze rivaal Meta Knight.

Tussen de heftige gevechten, spectaculaire transformaties en andere verrassingen door, vindt Kirby ook nog eens de tijd om als interieurontwerper aan de slag te gaan. In elk level kan hij namelijk speciale voorwerpen vinden om de appartementen bij het kasteel van Prince Fluff in te richten. Als de inrichting van een appartement is voltooid worden de bewoners Kirby?s vrienden en komen soms nieuwe uitdagingen beschikbaar.

Kirby?s Epic Yarn is de eerste nieuwe console-game in de Kirby-serie sinds Kirby Air Ride in 2003 verscheen voor de Nintendo GameCube. Daarmee is het tevens de allereerste Kirby-game die exclusief voor Wii is gemaakt.

Nodig vrienden en familie uit om tegelijk met Kirby en Prince Fluff door Patch Land te trekken. Elke speler zal onder de indruk raken van dit betoverende avontuur.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania