Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mass Effect 2  PS3

Mass Effect 2 PS3

PS3
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 19,00
Korting:4,95 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Mass Effect 2 is een sciencefiction actie rpg met een diepgaand verhaal en spectaculaire graphics. Het verhaal speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. Nu de Reaper invasie een halt is toe geroepen en de Geth zijn verslagen, verdwijnen plotseling complete menselijke kolonies in het universum. Je hebt als commander Shepard de taak om een intergalactische team samen te stellen en op onderzoek uit te gaan.

Ontwikkelaar BioWare heeft goed geluisterd naar de kritiek die de fans op het eerste deel hadden. In Mass Effect 2 hebben de side-quests meer invloed op de overkoepelende verhaallijn en behoren langdradige ritjes met liften tot de verleden tijd. Ook kent Mass Effect 2 meer vrije exploratie en zijn er veel meer spannende plotwendingen in het verhaal verwerkt.

Het is mogelijk om je save-game van het eerste deel naar Mass Effect 2 over te zetten. In totaal kun je maximaal elf saves van het eerste deel naar Mass Effect 2 overbrengen. Je oude save-game be?nvloedt Mass Effect 2 op verschillende manieren. Zo zullen al je beslissingen en morele keuzes uit het eerste deel gevolgen voor het verhaal hebben.

Heb jij de Council gered? Wie overleefde Virmire? Hoe ging je met je trouwste fan om en heb je brombeer Wrex laten leven of moest hij dood? Het zijn allemaal zaken die in Mass Effect 2 mogelijk een staartje krijgen.

Bereid je voor op meer fantastische ruimtereizen met commander Shepard en zijn unieke bemanning in Mass Effect 2.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania