Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Star Wars, Galaxies, Jump to Lightspeed (Add-On)

Star Wars, Galaxies, Jump to Lightspeed (Add-On)

PC
Label: Lucas Arts
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 4,99
GameQ prijs:€ 4,00
Korting:19,84 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Star War Galaxies, Jump To Lightspeed breidt de Star Wars Galaxies franchise op meesterlijke wijze uit door een heel nieuw niveau van gameplay toe te voegen aan een reeds zeer diepe roleplaying game. Jump To Lightspeed stelt spelers in staat om deel te nemen aan razendsnelle , dogfights in de ruimte, vechtende tegen diverse, aan fractiegebonden tegenstanders of door de computergestuurde schepen, terwijl ze door 10 rijkelijk gevulde en zeer uiteenlopende ruimtesectoren reizen. En alsof de actie, geinspireerd op de klassieke Star Wars trilogie, nog niet genoeg is, kunnen spelers tevens hun eigen schepen ontwerpen, aanpassen en vliegen, waaronder de YT-1300 transporten, beroemd geworden door Han Solo?s Millennium Faclon. Star Wars Galaxies, Jump to Lightspeed kent bovendien meer dan 100 nieuwe , verhaalgedreven ruimtemissies, vier nieuwe ruimtespecifieke beroepen en twee compleet aan te passen rassen.

De 10 nieuwe en uiteenlopende ruimtesectoren, van de Core Worlds tot de Outer Rim, zijn gevuld met leven. Spelers vliegen in een van de meer dan 15 aan te passen Starfighters en Starships door asteroidenvelden en sterrennevels recht in de gevechten met beroemde, beeldvullende ruimteschepen bekend van de Star Wars films. Transportschepen laten spelers met vrienden aan boord avonturieren en knokken.

Jump To Lightspeed kent daarnaast een diep geldgeorienteerde missiesysteem waarbij ruimteavonturiers voorwerpen en grondstoffen verhandelen, hetgeen invloed heeft op de economie op de verschillende planeten. En in het gevaarlijke ruimteklimaat kunnen ruimteschepen behoorlijke schade oplopen tijdens gevechten. Hierdoor zullen spelers moeten afdalen naar de basisgame die zich aan de opperlvakten van planeten afspeelt, op zoek naar geschoolde reparateurs en upgrades voor hun schip. De gameplay van Jump to Lightspeed is dus naadloos geintegreerd in de gameplay van Star Wars Galaxies waardoor spelers zowel in de ruimte avonturen beleven, maar tegelijkertijd een levende en bouwende gemeenschap op de planeten zelf in tact houden.

Kenmerken:

- Een volledig nieuw niveau van gameplay
- Tien nieuwe en uiteenlopende ruimtesectoren
- Meer dan 15 beroemde Star Wars ruimteschepen
- Bouw je eigen ruimteschepen, pas zowel het uiterlijk als de prestaties aan
- Meer dan 100 nieuwe missies
- Vier nieuwe ruimtespecifieke beroepen.
- Twee compleet aan de te passen rassen
- Joystick en gamepad compatible
- Net als bij Star Wars Galaxies, An Empire Divided, zullen er ook voor Jump To Lightspeed voortdurend updates
verschijnen zoals nieuwe ruimteschepen, vijanden en missies.