Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Warhammer 40.000, Dawn of War 2, Retribution (DVD-Rom)

Warhammer 40.000, Dawn of War 2, Retribution (DVD-Rom)

PC
Label: THQ
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 42,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Warhammer 40.000, Dawn Of War 2 is het tweede deel in de populaire strategieserie voor de PC. Met een volledig co?peratieve multiplayer campagne, vernietigbare omgevingen en graphics die een flinke boost hebben gekregen, is dit een strategiegame die je niet wil missen.

Warhammer 40.000, Dawn of War 2, Retribution speelt zich tien jaar af na Chaos Rising. In het gebied Aurelia is het al die tijd oorlog geweest. Het verraad van Gabriel Angelos en zijn Space Marines heeft de Blood Ravens flink geraakt en nu proberen de Imperial Forces daar gebruik van te maken. De speler kiest in Warhammer 40.000, Dawn of War 2, Retribution een van de drie rassen.

Warhammer 40.000, Dawn of War 2, Retribution draait om oorlog voeren in het futuristische Warhammer 40.000 universum. Naast de singleplayer spelmodus kan je Warhammer 40.000, Dawn of War 2, Retribution ook online tegen andere gamers spelen. Mocht je het verhaal willen volgen en toch met iemand anders spelen dan is de co?peratieve modus een goede keuze. Hier kun je de campagne samen met een vriend doorlopen.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania