Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Tetris Party Deluxe  NDS

Tetris Party Deluxe NDS

NDS
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum: 3-9-2010
Taal: NL
Delen |
Adviesprijs: € 34,99
GameQ prijs:€ 32,00
Korting:8,55 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Meer dan 25 jaar na de lancering van de allereerste Tetris?-game, verschijnt op 3 september Tetris Party Deluxe in Europa voor Nintendo DS en Wii.

Deze nieuwe versie van Tetris Party vermaakt met meer dan 20 spelvarianten zowel ervaren fans als nieuwkomers op alle fronten. Geniet met vrienden en familie in je huiskamer, of ga online de puzzelstrijd aan met onbekende spelers.

Puzzelfans kunnen in het volgepakte Tetris Party Deluxe eindeloos genieten van zowel de klassieke Tetris-ervaring als nieuwe, geavanceerde spelvarianten. Je kunt nu je eigen puzzels maken, een Tetris-blok door uitdagende parkoersen sturen, silhouetten vormen met verschillend gevormde blokken, lijnen verwijderen door met bommen explosieve kettingreacties te veroorzaken en intense multiplayer-sessies beleven met vrienden en familie. Voor het eerst is het ook mogelijk om je vorderingen in het spel te volgen met statistieken die je belonen met ruim 130 verschillende prestaties.

Wanneer je Tetris Party Deluxe speelt op de Wii, kun je een Mii-personage gebruiken en de blokken verplaatsen met de Wii-afstandsbediening, of maak voor het nostalgische gevoel gebruik van de Classic Controller. In sommige spelvarianten kun je het Wii Balance Board of Wii Wheel gebruiken, of via Wii Speak met andere online-spelers praten. De mogelijkheden om de puzzelpret met andere spelers te delen zijn in dit spel flink uitgebreid ? zo kun je in je huiskamer met vier spelers tegelijk spelen, of met zes spelers via de Nintendo? Wi-Fi Connection.

Natuurlijk biedt Tetris Party Deluxe op de Nintendo DS ook allerlei leuke en nieuwe mogelijkheden. Zo kun je in acht verschillende multiplayer-standen met en tegen vrienden en familie spelen ? waarbij een enkele Game Card al genoeg is om met acht spelers tegelijk aan de slag te gaan! Via de Nintendo Wi-Fi Connection kun je ook online gaan om met vier spelers deel te nemen aan de World Battle of via de ingebouwde microfoon met vrienden te praten in de Friend Battle Lobby.
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania