Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Final Fantasy 14 (XIV)

Final Fantasy 14 (XIV)

PC
Label: Square
Releasedatum: 30-9-2010
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 8,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De consument kan op verschillende manieren betalen. Uiteraard door middel van creditcard, maar ook door middel van het kopen van ?Crysta?, dit fungeert als een soort beltegoed. Deze Crysta kan worden aangeschaft via onder andere:

- iDeal
- Wallie-card
- PayPal
- Automatische incasso

Bied het hoofd aan een reeks van gevaren en ga op avontuur in FINAL FANTASY XIV, de revolutionaire nieuwe MMORPG van Square Enix. De spelers kruipen in de huid van de bewoners van Eorzea, een wereld die opvalt door een onge?venaarde schoonheid, en raken verzeild in boeiende verhalen ge?llustreerd met real-time tussenfilmpjes in HD waar ze hun, tot in de kleinste details gepersonaliseerde karakter, terug kunnen zien.

Terwijl ze de meest verscholen plekjes van deze betoverende planeet verkennen, hebben de avonturiers de totale vrijheid om hun spelstijl te wijzigen, door simpelweg hun uitrusting te veranderen en hun objectieven te volbrengen, met of zonder de hulp van andere spelers. De hele ervaring is gemaakt om tegemoet te komen aan elke
spelstijl, van de solitaire huurling die maar kort de tijd heeft om te spelen, tot de troepen van wapenbroeders die dagenlang campagne voeren.

Let op: Bij dit spel moet een abonnement/gamecard worden afgesloten/aangeschaft !!!




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania