Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Lost Treasures of Alexandria (Extended Edition)  NDS

Lost Treasures of Alexandria (Extended Edition) NDS

NDS
Label: MSL Console
Releasedatum: 14-11-2011
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 15,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

In ?Lost Treasure of Alexandria? ben je Christine, een archeologe / geologe die tegen een onverklaarbaar archeologisch geheim aanloopt.

Weinig mensen weten - en wetenschappers lijken het feit te negeren - dat er in verschillende mijnen in Afrika een paar bijna perfect ronde metalen bollen diep onder de grond werden gevonden. Op de bollen zijn drie concentrische ringen gegraveerd. Deze zijn niet door de natuur maar ook niet door de mens gemaakt. Dus wat doen deze anachronismen in gesteente lagen die meer dan een miljoen jaar oud zijn? Is het mogelijk dat de eerste beschavingen misschien wel miljoenen jaren oud zijn?

Met behulp van haar geologische en archeologische kennis volgt Christine de eerste co?rdinaten die haar leiden naar een nog niet ontdekte grafkamer in Egypte. Ze kan de bollen gebruiken om bepaalde puzzels te ontgrendelen en ontdekt de locaties van andere kamers over de hele wereld. Welke rode draad verbindt deze verschillende culturen met elkaar, en zal die een schat aan oude kennis onthullen?
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania