Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Syberia Collection (DVD-Rom)

Syberia Collection (DVD-Rom)

PC
Label: TBA
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 15,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Drie van de meest populaire adventure games aller tijden, nu samengevoegd in deze briljante collector?s editie. Deze klassiekers zijn geremastered voor zowel bestaande fans als nieuwkomers bij het onbegrensde avontuur. Duik onder in de tijdloze prachtige werelden, laat verbazingwekkende verhalen zich ontvouwen en test je intellect met uitdagende puzzels. Dozijnen aan speeltijd maken deze collectie een essentieel onderdeel van jouw games verzameling.

Syberia:

Een reis van ontdekking en begrip, ge?nspireerd door ene voorbij tijdperk? Kate Walker, een jonge en briljante juriste uit New York, komt naar Europa om te onderhandelen over de aankoop van de fameuze Robot/Speelgoed fabriek, maar zal haar toekomst al snel compleet op zijn kop gezet zien worden. De eigenaresse van de fabriek, Anna Voralberg, is net overleden. De erfgenaam van de fabriek, haar broer Hans Voralberg, die een ingenieus uitvinder is, wordt al decennia vermist, ergens tussen de Alpen en Syberi?. Kate zal deze enigmatische man moeten vinden om de deal af te maken. Maar tijdens haar reis van West naar Oost, zal ze gaandeweg steeds beter begrijpen waarom Hans zijn familie achterliet om nooit terug te keren.

Syberia 2:

Een onwaarschijnlijk paar, de jonge Kate Walker en de oude excentrieke Hans Voralberg staan nu aan de vooravond van een gezamenlijke reis. Op zoek naar de laatste van de uit fabels bekende Syberische mammoet?s in het hart van een lang vergeten universum. Een surrealistische zoektocht die Hans jaren geleden zelf begon, zal nu tot een einde komen als hij en Kate obstakels tegenkomen die veel gevaarlijker zijn dan ooit, een test voor hun moed en vastberadenheid. Ver, heel erg ver weg, wacht een mystiek Syberi? op ze.

Amerzone:

Het najagen van de wens van een overleden ontdekkingsreiziger leidt je van Noord-Frankrijk tot het verre land Amerzone, een imaginair Centraal Amerikaans land dat wordt geleid door een machtsbeluste dictator. Hitte, luchtvochtigheid en corruptie volgen je bij iedere stap. Met Amerzone plof je midden in een opwindend avontuur in een adembenemende omgeving.


Ook gevonden als

Syberia Collection



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania