Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Actie - Grand Theft Auto (GTA), China Town Wars  PSP  (Op is Op)

Actie - Grand Theft Auto (GTA), China Town Wars PSP (Op is Op)

PSP
Label: Take Two (Console)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 21,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Grand Theft Auto, Chinatown Wars is game die draait om de jonge, rijke Chinees Huang Lee. Hij reist naar Liberty City om de mysterieuze dood van zijn vader te onderzoeken en al snel voert hij duistere opdrachten uit voor zijn oom. Grand Theft Auto: Chinatown Wars is een game boordevol verraad, actie, overvallen en moord.

Dit is een game die zich weer afspeelt in de beruchte - fictieve - stad Liberty City, en natuurlijk is elk plekje van de stad weer vrij om te bewandelen. Het bekende recept van auto's jatten en misdaden plegen is dus weer helemaal terug, voor de derde keer, op de PSP. In dit verhaal moet je de mysterie achter een misdaadgolf rond de Chineze Triad bende oplossen.

Grand Theft Auto, Chinatown Wars voor de PlayStation Portable is speciaal op maat gemaakt voor de PSP, maar is ook beschikbaar als downloadbaar spel voor de PSP Go. Bezitters van een Nintendo DS kennen het spel misschien al, want eerder verscheen de game - zonder al te veel commercieel succes - op de kleine Nintendo spelcomputer.

De PSP-versie van Grand Theft Auto, Chinatown Wars beschikt natuurlijk over verbeterde graphics. Bovendien zijn de animaties en de belichtingen van alle objecten en personages in de game onderhanden genomen. Zo ziet de game er vele malen beter uit en maakt het optimaal gebruik van de mogelijkheden van de PSP.

Met Grand Theft Auto, Chinatown Wars wordt een auto-inbraak niet langer een kwestie van een knopje indrukken, maar je moet met gevoel te werk gaan. Het avontuur van Huang Lee is niet zonder gevaar en dat gevaar zal jij ervaren.


Andere kochten ook:

Fifa 10 (2010) PSP


PSP€ 19,00 Fifa 10 (2010) PSP bestellen
Tekken 6  PSP


PSP€ 21,00 Tekken 6  PSP bestellen
Style Boutique  NDS


NDS€ 43,00 Style Boutique  NDS bestellen