Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Hitman Collection (4 Pack)  (DVD-Rom)

Hitman Collection (4 Pack) (DVD-Rom)

PC
Label: MSL
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 11,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De Hitman-serie gaat al enige tijd mee. De avonturen van de naamloze huurmoordenaar Agent 47 zijn menig gamer bekend, en bovendien is er reeds een film verschenen. Hitman Collection (4 Pack) is een pakket waar jij als fan, of misschien als grote onbekende, alle avonturen van Agent 47 nog een keer kunt ervaren!

Hitman laat de speler vrij te bepalen hoe hij de opgelegde moorden uitvoert, ofwel heel stil en sluw, met behulp van vermommingen en verdoving, ofwel als een hysterische massamoordenaar, die iedereen die zijn weg kruist neer knalt. Veel levels in de Hitman-serie zijn gemaakt alsof er een bepaalde herhaling plaatsvindt. Bewakers patrouilleren, camera's draaien in het rond, en zo moet jij ongezien je zaken regelen. Zo kan je vermond als een clown proberen een school binnen te komen. Maar het is ook mogelijk om in een postzak te gaan zitten en op die manier een kantoor binnen te komen.

Er zijn inmiddels vier games verschenen in de serie: Hitman, Codename 47 (2000), Hitman 2, Silent Assassin (2002), Hitman, Contracts (2004), en Hitman, Blood Money (2006). Met de Hitman Collection (4 Pack) kan jij al deze avonturen nog een keer ervaren, en dat is een must voor elke gamer.


Ook gevonden als

Hitman Collection



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania