Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Marvel Super Hero Squad PSP

Marvel Super Hero Squad PSP

PSP
Label: THQ Console
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 19,00
Korting:4,95 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Marvel Super Hero Squad is een kindvriendelijke afgeleide van de Marvel-serie. Plezier en humor wachten op elke hoek in Marvel Super Hero Squad waar populaire karakters inclusief Iron-Man, Hulk, Spider-Man, Captain America, Wolverine, Thor, The Fantastic Four, en vele andere anderen hun opwachting maken met hun avonturen in Super Held Stad.

Gedurende het verhaal zullen zij de plannen van populaire Marvel schurken Doctor Doom, Magneto, Iron Monger, Loki, de Abomination en talloze andere beruchte schurken moeten hinderen. De epische strijd tussen goed en kwaad is nu dus ook te spelen door kinderen.

In Marvel Super Hero Squad heb je de superkrachten van je favoriete helden gekregen, en natuurlijk moet je slaan en knallen in pittige gevechten om zo je vijand uit te schakelen. Naast de mogelijkheid om het verhaal te doorlopen, kan je in Marvel Super Hero Squad ook vechten tegen drie vijanden in de Battle Modus. Bovendien heb je de mogelijkheid om de gelijknamige animatieserie na te spelen in zes verschillende missies.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania