Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Metal Gear Solid 4, Guns of the Patriots (Platinum) PS3

Metal Gear Solid 4, Guns of the Patriots (Platinum) PS3

PS3
Label: Konami Console
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 21,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Konami Digital Entertainment GmbH onthult de plannen rondom de launch van Hideo Kojima's PLAYSTATION?3 epos Metal Gear Solid 4.

Konami Digital Entertainment GmbH maakt officieel bekend dat op 12 juni het lang verwachte Metal Gear Solid? 4: Guns of the Patriots wordt uitgebracht op PLAYSTATION?3.

De game wordt uitgebracht op een Blu-Ray disc met daarop Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en de Kojima Productions' Metal Gear Online - de Multi player variant waarin de locaties en gameplay elementen van de Guns of the Pariots terugkomen. Samen vormen zij een spannend einde in het laatste deel van de Solid Snake sage, waarin Hideo Kojima wederom al zijn passie heeft gestoken.

Om de honger van de fans te stillen zal Konami en zo te anticiperen op het verwachtte succes van Metal Gear Solid 4 en Metal Gear Online, zal Konami waarschijnlijk nog voor de lancering van Metal Gear Solid 4 met een publieke b?ta versie van Metal Gear Online komen. Meer details over de publieke b?ta versie zullen binnenkort vrijgegeven worden.

De laatste versie van Hideo Kojima's Metal Gear Solid sage, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, heeft een setting die in de toekomst plaatsvindt; gigantische conglomeraten vechten voor macht terwijl ze gebruik maken van selectief gekozen huursoldaten. De verwoeste wereld wordt bekeken door de vermoeide ogen van een oudere Solid Snake die de taak heeft een aantal locaties, waaronder het Midden-Oosten en Zuid Amerika binnen te dringen. Zodanig brengt het laatste deel van het epos baanbrekende gevecht elementen, een verfijnd control systeem dat een onge?venaarde controle biedt over de held op leeftijd, en de ontknoping van de verhaallijnen en open einden.

Tegelijkertijd biedt het ingesloten Metal Gear Online alle spannende tactieken en gevecht elementen van Guns of the Patriots. Met 'Last Man Standing' gevechten voor bevrijdende en beschermende missies, zet Metal Gear Online het sublieme control system moeiteloos om naar een online wedstrijd, om zo een heftige strijd tussen fans onder elkaar te cre?ren.