Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Pikmin 1 Wii

Pikmin 1 Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: -
Delen |
GameQ prijs:€ 23,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Pikmin is nu n?t nog iets perfecter. Dit unieke ?realtime?-strategiespel maakt heel handig gebruik van de aanwijsfunctie van de Wii-afstandsbediening, iets wat de fans van de serie zeker zullen waarderen en het voor de nieuwkomers nog eenvoudiger maakt om door het spel betoverd te worden.

De speler bestuurt de ruimtereiziger Captain Olimar die met zijn schip is neergestort op een onbekende planeet. Deze planeet wordt bewoond door Pikmin ? vreemde, wandelende bloemetjes die half dierlijk en half plantaardig zijn. Naast de Pikmin leven er op de planeet ook tal van vijandige wezens die het de speler knap lastig kunnen maken. Aan Captain Olimar de taak om de 30 onderdelen van zijn neergestorte ruimteschip te vinden, zodat hij zijn schip weer in elkaar kan zetten en zijn ruimtereis voort kan zetten. Alleen liggen deze onderdelen over de hele planeet verspreid. Gelukkig willen de schattige Pikmin hem wel een blaadje helpen.

Elke kleur Pikmin beschikt over unieke krachten die Olimar in zijn voordeel moet zien te gebruiken. Rode Pikmin zijn bestand tegen hoge temperaturen, blauwe Pikmin kunnen onderwater overleven, terwijl gele Pikmin bommen kunnen gebruiken om obstakels op te blazen. Spelers kunnen maximaal 100 Pikmin tegelijk besturen, zowel individueel, in groepjes, of als ??n groot leger. Door de functies van de Wii-afstandsbediening wordt het nu nog leuker en eenvoudiger om de Pikmin te kiezen, te groeperen en te commanderen. Het werkt zo intu?tief, dat het spel geschikt is voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus. De NEW PLAY CONTROL versie van het spel is ook voorzien van een nieuwe mogelijkheid om vanaf elke bereikte ?dag? opnieuw te beginnen ? een uitkomst voor het verbeteren van prestaties en sneller oplossen van puzzels! Pikmin zet spelers stevig aan het denken, terwijl ze in een race tegen de tijd puzzels proberen te kraken en enorme vijanden moeten verslaan. Gelukkig zijn de schattige Pikmin altijd bereid om daarbij te helpen.


Ook gevonden als

Pikmin Wii  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania