Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Datel, Wildfire Wireless Bluetooth Controller PS3

Datel, Wildfire Wireless Bluetooth Controller PS3

PS3
Label: Datel
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 49,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Wildfire is een draadloze snelle vuur controller voor de PS3. Hij is 100% compatibel met de Sony ? ? en DualShock3 SIXAXIS ? en communiceert rechtstreeks met de PS3 via snel Bluetooth ?.

Programmeerbare Turbo Rapid Fire:

Wildfires geheime wapen is een programmeerbare Turbo Rapid Fire-modus, die kan worden ingeschakeld tot op 8 knopen bij verschillende snelheden, waardoor je een vuurkracht voordeel krijgt dat het verschil kan maken. Start gewoon de programmeer modus, kies welke knoppen je wilt voor snelvuur en stel de herhaalsnelheid in. Met Rapid Fire enabled single shot wapens zoals pistolen en geweren, in Call of Duty: zijn ze in World at War geworden tot dodelijke volautomatische wapens die een clip leeg kunnen schiten op een vijand in een seconde.

100% Compatible:

Wireless Bluetooth Communicatie:

In tegenstelling tot andere 3rd party PS3-controllers, vereist Wildfire geen prestaties ondermijnende draadloze adapters of omvormers tussen zichzelf en de PS3. In plaats daarvan communiceert hij rechtstreeks met de PlayStation 3 over high-speed Bluetooth ?, net zoals zijn SONY equivalenten.

Ergonomisch ontwerp:

Al deze functionaliteit is verpakt in een stijlvolle controller, die is aangepast om beter in de handen passen dan de DualShock3 ?. De precies geconstrueerde controller is uitzonderlijk robuust en gebouwd om aan de eisen van de professionele gamer te voldoen.

Kenmerken:

- Wildfire is de meest volledig functionele controller beschikbaar voor de PS3:
- Programmeerbare Turbo Rapid Fire
- Opnieuw ontworpen ergonomische vorm past perfect in de handen
- Volledig PS3 Bluetooth ?-compatibel (geen noodzaak voor een aparte dongle)
- Built-in echte 'E-Gyro' en 'MEMS' sensoren
- Automatische pairing via USB
- Vibratie feedback
- 20ft draadloos bereik
- Gebruikt 2 AA batterijen.