Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Kruissteken (Vista Editie) (OP=OP)

Kruissteken (Vista Editie) (OP=OP)

PC
Label: Easy Computing
Releasedatum:
Taal: NL
Delen |
Adviesprijs: € 9,95
GameQ prijs:€ 9,00
Korting:9,55 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Borduur uw favoriete foto?s, teksten en tekeningen. Dankzij de vele handige functies ontdekt u het plezier om uw geliefde beelden te borduren. Selecteer een beeld dat u op voorhand heeft ingescand en dit beeld zal zich onmiddelijk omzetten in kruissteken. Vervolgens volstaat het om het kruisstekenbeeld uit te printen om het kruisstekenrooster en de katoenreferenties te ontdekken. (DMC, Madeira, Anchor). Kruissteken laat u toe prachtige creaties te ontwerpen en is heel gemakkelijk in gebruik. Aan het werk.

Kies tussen de 1800 mogelijkheden:

Weinig inspiratie? Kruissteken stelt u een grote keuze voor in patronen volgens talrijke themas: alfabet, dieren, baby's, kaders en omlijstingen, nummers, keuken, etnisch, bloemen, fruit, speelgoed, Kerstmis, vlinders, voornamen... U kunt ook nieuwe kruissteekstijlen ontdekken tussen de 15 verschillende voorgestelde steken.

Teken uw eigen ontwerpen:

Met de verschillende tools op deze cd-rom kunt u uw eigen stijl ontwikkelen. U hoeft enkel op een raster te tekenen dat dienst doet als weefsel of neutrale bodem. De tools op deze cd-rom vergemakkelijken de realisatie van uw projecten: rechte lijn, rechthoek, elips, vullen. Voeg er de tekst bij die u wenst en kies uit de 20 voorgeselecteerde lettertypes.

Borduur uw favoriete tekeningen:

Gebruik een foto of afbeelding en zet deze om naar een kruissteken patroon.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania